2011. október 30., vasárnap

Nalini Singh: Angyalvér

Fülszöveg: A vámpírvadász Elena Deveraux tudja, hogy ő a legjobb a szakmában - abban viszont már egyáltalán nem biztos, ez elég is lesz ahhoz, hogy túlélje legújabb megbízatását. Megbízója, a világot irányító arkangyalok egyike, Raphael fenyegetően vonzó, de az évezredes hatalom kegyetlenné tette. Elena tehát nem hibázhat, ha kedves az élete - még akkor sem, ha lehetetlen feladatot kell megoldania. Még ha a vadászatot meg is ússza ép bőrrel, lehet, hogy az arkangyal csábító hatalmának nem tud ellenállni. Márpedig ha az angyalok játszani kezdenek, gyakran megtörik halandó játékszereiket...







Vélemény: Vigyázat cselekményleírást tartalmaz!
Egy igazi jó kis angyalos történetet vártam, de csalódás lett a vége.
Az alap elgondolás, miszerint a vámpírokat az angyalok teremtik nagyon jó, de a cselekmény elég lassan haladt. Raphael az arkangyal és Elena, a vadásznő kapcsolata idegesített, mert másról sem szólt ez a "kapcsolat", csak hogy összefeküdjenek-e vagy sem. A két főszereplő nem lett a kedvencem, inkább csak az angyalok akik megjelentek még a történetben, mint mellékszereplők.
A végső harc izgalmas volt, de addig eljutni kész szenvedés. A szárnyak leírását viszont imádtam, és a borító is gyönyörű.
Még meggondolom, hogy elolvassam-e a sorozat többi részét.

Értékelés: 3/5

Kiadó: Egmont Kiadó
Oldalak száma: 440
Borító: Puhatáblás, Ragasztókötött
ISBN: 9789636296582
Nyelv: Magyar
Kiadás éve: 2010
Fordító: Bottka Sándor Mátyás

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése